Spring bij achter de bar of bij de schoonmaakploeg!
Heb jij nog wat uren te maken voordat we de zaal weer in gaan? We kunnen je hulp goed gebruiken achter de bar of met de schoonmaak. Nieuwsgierig wat dat inhoudt? We geven je graag een kijkje achter de schermen.

 

Dagje keuken en bar

Om 7.15 uur (!) wordt het terrein geopend en de kantine klaar gemaakt voor de eerste wedstrijden. Dat is vroeg opstaan, maar we willen graag een nette binnenkomst voor onze leden en bezoekers. De voorraden worden bijgevuld en er worden verse broodjes en tosti’s gemaakt. De eerste bezoekers druppelen binnen en willen graag een bakkie koffie of thee. Die hebben dan inmiddels klaar staan, inclusief versgebakken cake.

De bardienst is begonnen en loopt de hele dag door, totdat de laatste wedstrijd is gespeeld; ranja voor de jeugdteams, thee voor de senioren, drankjes voor de scheidsrechters, kids met clubcards; iedereen wordt met een glimlach geholpen.

Op zo’n dag heb je al minimaal 14 vrijwilligers nodig om alleen de kantine te bemannen. Elke week is het weer een puzzel om het rooster rond te krijgen. Jouw hulp is dus van harte welkom. Meld je aan via de app.


Niet lullen maar…
Onze schoonmaak groep bestaat nu uit 4 personen en dit is te weinig om goed en grondig schoon te maken. Eén keer per maand, op maandagavond, komen we van 18.30 tot 20.00 uur bij elkaar, stropen we onze mouwen op en gaan we gezellig lullen en poetsen. Wat we poetsen? We poetsen alles!

Ieder krijgt een rol, de één begint in de kantine met vegen en dweilen en het afnemen van de tafels en stoelen, de ander pakt de kleedkamers, de wc’s en hal met de scheidsrechterskleedkamer. De keuken en bar worden intensief gebruikt en ook deze worden grondig gesopt, net als de bestuurskamer en de teambespreekkamer. Eén keer per 3 maanden worden de ramen binnen en buiten gezeemd.

Op 5 september werden we al ondersteund door 3 nieuwe toppers die zich hadden aangemeld. Na het soppen nog even een bakje koffie en iets lekker en daarna verlieten we met een voldaan gevoel het complex. Ben jij er de volgende keer ook bij? Meld je aan via de app, tot dan!