G-korfbal

G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel is om verstandelijk gehandicapten zelfvertrouwen te laten ontwikkelen en vreugde te bezorgen. Daarnaast verbetert door beweging de conditie en werken de sociale contacten positief! Omdat we bij RWA vinden dat iedereen een kans hoort te krijgen om te korfballen, hebben we in 2012 een G-korfbalteam opgericht. Iedereen vanaf 8 jaar met een verstandelijke of licht lichamelijke beperking, die niet in een regulier sportteam kan functioneren, kan terecht bij RWA.
Het G-korfbalteam traint iedere maandag van 19.00 tot 20.00, onder leiding van een groep enthousiaste trainers. In de maanden april tot en met juni en augstus tot en met oktober wordt er getraind op onze eigen accommodatie in Poortugaal.  Van november tot en met maart wordt er getraind in de sporthal in Portland. De trainingen zijn uiteraard aangepast aan de mogelijkheden van de korfballers en er wordt rekening gehouden met beperkingen.

 

Bent u voor uw kind op zoek naar een leuke en sportieve omgeving waar uw kind de kans krijgt om te sporten, onder begeleiding van enthousiaste begeleiders, kom dan korfballen bij RWA! Wij zijn te bereiken op gkorfbal@svrwa.nl.