Club van 50

De Club van 50, vrienden van RWA

De ‘Club van 50’ is een initiatief opgestart door leden die RWA een warm hart toedragen. Op deze manier kunnen we onze mooie vereniging extra financiële steun geven om mooie dingen te realiseren. Zo hebben we bijgedragen aan de verbouwing en nieuwe inrichting van de kantine in 2018 en doen we jaarlijks een bijdrage aan het welbekende RWA Pinksterkamp. Ook bij activiteiten van de supportersvereniging, zoals bijvoorbeeld het huren van een bus voor een kampioenswedstrijd van onze selectie, springen we bij. 

Ondanks dat vele activiteiten het afgelopen jaar flink stil hebben gelegen, kunnen we uw hulp als vereniging nog steeds goed gebruiken, misschien juist nog wel meer dan ooit. Inmiddels hebben we bijna 50 leden maar hopen we uiteraard nog flink te groeien. Met het aantal leden dat de vereniging deze dagen telt, zou dit zeker moeten lukken. Op dit moment zijn we bezig met het realiseren van een nieuw Club van 50 bord. Wil je daar ook graag op prijken met een mooi naambordje? Join The Club. 

De gegeven voorbeelden zijn maar een kleine greep uit wat we hebben kunnen realiseren door de jaren heen. In het verleden is er bijvoorbeeld ook een computer van gekocht, welke gebruikt wordt bij feestjes, vergaderingen en toernooien, zijn onze scheidsrechters in het nieuw gestoken voor een nette en uniforme uitstraling en heeft het klusteam een mooi nieuw tassenrek kunnen bouwen.  

Als lid van de Club van 50 vinden we het fijn als je meedenkt over wat jij belangrijk vindt voor de vereniging en hoe we onze financiële steun daarvoor in kunnen zetten. Suggesties zijn dus van harte welkom. 

Wil je ook graag een jaarlijks, extra financieel steentje bijdragen om mooie dingen voor de vereniging te kunnen blijven doen? Geef je dan op via de link onderaan deze pagina of stuur een mail naar clubvan50@svrwa.nl. Inschrijfformulieren zijn ook verkrijgbaar in onze kantine. De jaarlijkse bijdrage van € 50 wordt elk jaar bij aanvang van het seizoen van uw rekening geincasseerd. Wij hopen veel nieuwe leden te mogen verwelkomen!

Namens de Club van 50, 

Gerard van der Schee en Ester Petit