Sponsor worden

Sponsoren bij RWA

Sportvereniging Rood Wit Albrandswaard, een korfbalvereniging midden in de gemeenschap van Rhoon, Poortugaal en omstreken. Een korfbalvereniging met ambitie, waaraan u de naam van uw bedrijf kunt verbinden. Dat kan op tal van manieren. Van bordsponsoring tot hoofdsponsorschap en van balsponsoring tot activiteitensponsoring, waarbij wij samen op zoek gaan om tot ‘win-win sponsoring’ te komen. Zo zijn er voor tal van branches mogelijkheden bij de vereniging, omdat we ruim 250 leden hebben van jong tot oud, met daarnaast nog eens de betrokken familieleden van onze jeugdspelers.

Waar staat RWA voor?

De korfbalvereniging is niet alleen een plek waar enthousiaste leden bij elkaar komen voor het beoefenen van de korfbalsport, maar het is ook een plek waarin sociale banden gelegd worden. Leidend is daarbij de familiaire sfeer op de korfbalvereniging die is ontstaan door het overdragen van de passie voor de sport van generatie op generatie. Binnen RWA worden voor alle leden sociale activiteiten georganiseerd, zoals feesten, spelavonden en sfeeracties op wedstrijddagen. RWA neemt binnen haar omgeving dan ook een belangrijke maatschappelijke positie in.

RWA is dus ambitieus en wil zich manifesteren als veelzijdige sportvereniging waarbij topkorfbal samen moet gaan met sportiviteit, respect en sociale verbinding. RWA kan dit niet alleen! Om onze sportieve ambities te kunnen realiseren en onze maatschappelijke rol te kunnen blijven vervullen, zijn sponsors van groot belang. In onze sponsorbrochure hebben wij onze sponsormogelijkheden overzichtelijk op een rijtje gezet.

Mocht een van deze sponsormogelijkheden u aanspreken, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Uiteraard staan wij ook open voor nieuwe ideeën. U kunt voor alle vragen en andere communicatie een e-mail sturen naar sponsoring@svrwa.nl