Vriendenloterij

VriendenLoterij

Deelnemen aan de VriendenLoterij betekent meespelen voor leuke prijzen, en tegelijkertijd een goed doel steunen! RWA is ook bij de VriendenLoterij als goed doel aangesloten. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elk kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor RWA meespelen in de VriendenLoterij.

Loten voor RWA?

Als u start met meespelen in de VriendenLoterij, kunt u aangeven voor welke goede doelen, stichtingen, verenigingen en/of clubs u mee wilt spelen. Daar kunt u kiezen voor “Sportvereniging Rood Wit Albrandswaard”. Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt dan door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Aanmelden voor de VriendenLoterij kan via deze link. Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot (kosteloos) RWA steunen? Heel fijn! Neem dan contact op met de Ledenservice van de VriendenLoterij om dit direct te laten wijzigen!

BankGiro Loterij

Speelde u voorheen mee met de BankGiro Loterij? De BankGiro Loterij en de VriendenLoterij zijn samengegaan. Uw loten zijn daarmee omgezet naar een lot van de VriendenLoterij, waardoor deze loten dus ook gekoppeld kunnen worden aan RWA. Neem hiervoor ook contact op met de VriendenLoterij.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.

Opzeggen

Wilt u niet meer meedoen met de VriendenLoterij? Lees hier hoe u kunt opzeggen.


Voorwaarden

  • Een lot kost 14,50 euro per trekking, er zijn 15 trekkingen per jaar. U speelt mee zo lang u wilt.
  • Minimaal 40% van uw inleg komt ten goede aan Sportvereniging Rood Wit Albrandswaard
  • Informatie over meespelen in de VriendenLoterij, prijzen, deelnemersreglement, trekkingsdata, winkans, uitslagen en de actievoorwaarden vindt u op vriendenloterij.nl/voorwaarden
  • In de wekelijkse Bingo valt de geldprijs van €25.000 gegarandeerd bij geldige deelname. Voor de overige prijzen geldt dat deze niet gegarandeerd vallen omdat zij worden getrokken op universum. Het universum bestaat uit alle mogelijke kaarten met 15 getallen tussen de 1 en 45. Indien de getrokken bingoballen overeenkomen met de getallen op een bingokaart van een deelnemer van de VriendenLoterij, wordt de bijbehorende geldprijs uitgekeerd. De waarde van de geldprijzen uit de Bingo die niet vallen, wordt ingezet in de resterende prijzenpot van de VriendenLoterij in 2021. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:215151.