Afgelopen weekend stonden er twee SupVer-activiteiten op het programma. Op vrijdag konden de B en C lasergamen en op zaterdag was er een pitcher en dartavond voor de A en senioren.

Het lasergamen vond plaats op het terrein van RWA. De avond begon om kwart over 7, waarbij alle enthousiaste spelers werden verwacht en de teams werden samengesteld. Het moment waarop teams werden gevormd, gaf deelnemers de kans om hun strategieën te bespreken en zich voor te bereiden op het spannende spel dat voor hen lag. De teams kregen even de tijd om hun eigen velden speelklaar te maken. Sommige teams besloten om een soort bunker te bouwen. Anderen daarentegen kozen voor een meer mobiele aanpak en creëerden op verschillende plekken op het veld beschermingsmogelijkheden. Na twee intense potjes lasergamen was het tijd voor een welverdiende pauze. Deelnemers konden even op adem komen en bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje. Na de pauze volgden nog twee potjes lasergamen. Toen de klok half 10 naderde, en met het laatste potje dat tot een einde kwam, was ook de avond voorbij.

Op zaterdagavond organiseerden we een gezellige pitcher- en dartavond. Oorspronkelijk was deze avond bedoeld als een laagdrempelig evenement in verband met de Algemene Ledenvergadering (ALV) die helaas niet kon plaatsvinden. Maar de laagdrempelige opzet deed niets af aan de gezelligheid en de sfeer van de avond. Hoewel darten op zo’n avond uiteindelijk slechts een bijzaak is, aangezien de beste gesprekken vaak plaatsvinden aan de bar, deed dit niets af aan de feeststemming. We denken dat alle aanwezigen een leuke avond hebben gehad en dat dit soort borrels zeker een succes zijn. De SupVer wil ook de Barcommissie in deze enorm bedanken. Zonder hen zijn dit soort activiteiten niet mogelijk!

Het SupVer-team heeft opgemerkt dat er nog steeds een grote behoefte is aan een echt darttoernooi. Op dit moment werken we hard aan het realiseren van deze wens op korte termijn. De eerste kandidaten hebben hiervoor al een bericht ontvangen, laat het ons vooral weten als je hier ook graag aan mee wil doen!

Aanstaande vrijdag staat de volgende activiteit alweer op het programma, voor de K, F, E en D. Aangezien we al bijna de zaal ingaan, word het weer tijd om spandoeken te gaan maken. We hopen dus veel jonge jeugdleden te zien, die ervoor gaan zorgen dat onze zaal weer versierd kan worden met mooie spandoeken!

Vergeet ook niet het grote Sinterklaasfeest met dik gedrukte letters in je agenda te schrijven. Deze staat gepland voor 1 December, voor de K, F en E.

We hopen iedereen snel te zijn bij een activiteit van de SupVer,

Groetjes,

De SupVer,

Dewi, Luuk, Martine, Niek, Romee, Suzanne, Thijs en Tristan