Afgelopen woensdag 25 september was weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van RWA dat wij samen met de buurtsportcoaches van Albrandswaard organiseren.

Ondanks dat de weersvoorspellingen niet zo best waren hadden we uiteindelijk (net als ieder jaar) heel goed weer waardoor het weer een onvergetelijke dag werd. Met in totaal 20 teams uit de groepen 4 t/m 6 opgegeven door de deelnemende scholen de Julianaschool, de Don Bosco, de Overkant, de Parel en het Lichtpunt, en daarnaast het spelletjescircuit voor de groepen 1 t/m 3, waren er zo’n 150 kinderen op het korfbalveld in Poortugaal. Allemaal enthousiast aangemoedigd door hun ouders, opa en oma’s, leerkrachten en andere supporters.

Er is hard gestreden voor de cupcakes, gesponsord door KC’s Bakery, en de bekers voor de poulewinnaars. Hiernaast was er uiteraard voor iedereen een medaille als beloning voor de inzet en de sportieve prestatie. Alles bij elkaar was het weer een leuke en succesvolle dag en hopen we als RWA dat er weer een aantal kinderen enthousiast zijn geworden voor de korfbalsport. Zij zijn uiteraard van harte welkom om dit verder te onderzoeken bij onze vereniging. De eerste proeftrainers hebben zich al gelijk opgegeven en komen de komende weken meetrainen. Opgeven kan nog altijd via de website of door een mail te sturen naar ledenwerf@svrwa.nl.

Deze dag hadden wij natuurlijk niet kunnen organiseren zonder alle enthousiaste vrijwilligers die wedstrijden hebben gefloten, achter de bar hebben gestaan en meegeholpen hebben met het spelletjescircuit. Wij willen speciaal onze jongste vrijwilligers, Isa H, Romy, Lucas en Sophia, bedanken die hun eerste wedstrijden hebben gefloten op het toernooi. Heel goed gedaan! Ook speciale dank aan Sep, Carlijn, Kain en Stiene die meegeholpen hebben bij het begeleiden van de kinderen tijdens het spelletjescircuit.

De Ledenwerfcommissie.