Elk seniorenteam mag (moet) op gezette tijden zorgen dat de kleedkamers en de kantine worden opgeruimd en schoongemaakt. Hieronder een samenvatting van de te verrichten werkzaamheden:
 1. Kleedkamers aanvegen, muren schoonmaken en de grond met nat dweilen;
 2. Doucheruimtes schoonmaken;
 3. De wcs in de kleedkamers en in de hal schoonmaken;
 4. De scheidsrechterskleedkamer schoonmaken;
 5. De gangen en hal vegen en dweilen;
 6. Tafeltjes en barblad nat afdoen;
 7. De kantinevloer (ook achter de bar) en de keuken aanvegen en met een dweil schoonmaken;
 8. Prullenbakken legen (ook die van de wcs).
Elk team komt minimaal 1x aan de beurt. Als team bepaal je wanneer je gaat schoonmaken, je hebt er de hele week de tijd voor. Het is het handigst als de aanvoerder(ster) het regelt en dat je je ook bij je aanvoerder(ster) afmeldt. Er zijn genoeg schoonmaakspullen aanwezig. Deze spullen staan in het berghok achter de keuken. Mocht er iets ontbreken of denk je dat er andere spullen nodig zijn, geef dan even een seintje aan Fennie Willemsen.

Rooster najaar 2021
 • In de week van 13 september willen we starten met het eerste team.
 • In de week van 20 september is het tweede aan de beurt;
 • In de week van 27 september is het derde aan de beurt;
 • In de week van 4 oktober is het vierde aan de beurt;
 • In de week van 11 oktober mag het vijfde gaan schoonmaken;
 • In de week van 18 oktober mag het zesde schoonmaken.
In deze laatste week is het ook herfstvakantie, houd daar dus rekening mee. Wellicht zullen de zaaltrainingen dan al gaan beginnen, in dat geval zal de schoonmaakbeurt worden doorgeschoven naar de tweede helft veld.

Er zijn eens in de zes, zeven weken een vijftal dames bezig om de kantine en de kleedkamers schoon te maken. We kunnen daarbij nog wel wat handjes gebruiken, je bent dus van harte welkom. We starten om half negen maar wil je later komen dan is dat geen enkel probleem. Om half twaalf hopen we alles weer schoon te hebben. Aan het einde van de veldcompetitie zullen deze dames ook nog een grote schoonmaak houden.