Het enige team dat momenteel nog geen vaste trainer/coach heeft is RWA C3. Hoe dit kan is voor ons een raadsel. Het is namelijk een leuke groep met veel inzet. Waar ze het seizoen qua uitslagen wat minder begonnen, hebben ze nu de weg naar boven gevonden. Echter zijn in dit team de uitslagen helemaal niet zo belangrijk. Het plezier dat deze spelers onderling hebben is nog veel belangrijker. Even een korte voorstelronde van de spelers van de C3:
Borro: Borro is een speler die altijd z’n woordje klaar heeft en zowel in de aanval als verdediging achter iedere bal aangaat, waardoor hij regelmatig zijn team uit de brand haalt.
Jelle: Jelle zit nog niet zo lang op korfbal, maar wordt iedere week beter. Jelle is enorm fanatiek en kan ook nog eens erg goed schieten.
Floris: Floris is de motor van de ploeg. Door Floris zijn inzet wordt het team op sleeptouw genomen en zorgt hij ervoor dat het team beter presteert. Het team kan altijd op Floris rekenen.
Tobias: Door leuke grappen en zijn sociaal vermogen past hij goed in deze groep. Ook weet hij zichzelf ondertussen te belonen met goals in de wedstrijd, waardoor hij steeds belangrijker wordt voor het team.
Simon: Simon is een stille, hardwerkende kracht. Simon zal nooit klagen en wil veel werk verrichten voor de ploeg. Vooral in de rebound is Simon een belangrijke speler.
Tessa: Tessa lijkt verlegen, maar wacht maar tot je haar ziet korfballen. Hier legt ze al haar fanatisme in, dus al haar tegenstanders zijn gewaarschuwd. Ook kan Tessa enorm goed verdedigen!
Reese: Reese weet precies hoe ze zich in iedere groep moet gedragen en daardoor vinden veel mensen het ook fijn om met haar om te gaan. Korfballend heeft Reese ook nog eens een enorm goed schot!
Tabitha: Tabitha zet zich altijd enorm in voor het team. Vooral met haar snelheid weet Tabitha haar tegenstanders vaak te verrassen.
Zoals je hierboven kan lezen is de C3 een enorm leuke groep waar nog heel veel rek inzit. Ben jij de enthousiaste trainer/coach die mogelijkheden ziet om deze groep te helpen? Meldt je dan nu aan bij iemand van de TC.