Dinsdag 26 oktober 2021 is Henny de Brons op 67-jarige leeftijd plotseling overleden.

Voor velen een zeer bekend lid van RWA die nog steeds actief was als vrijwilliger. Daarnaast was hij vaak op zaterdag aanwezig om naar zijn kleindochter bij de Kangoeroes te kijken en gaf hij met de club wijze mannen commentaar op alles op of rond het veld bij RWA 1 en 2.

Henny was onderdeel van een korfbalfamilie die al jaren verbonden is aan RWA. Zijn vrouw Joke heeft onder meer jaren in het bestuur gezeten en daarnaast vele andere functies bekleed. Zoon Youri heeft vanaf jonge leeftijd tot een aantal jaar geleden bij RWA gespeeld en nu traint zijn dochter bij de Kangoeroes. Zoon Nils heeft vele jaren in de selectie gespeeld en zit nu in diverse commissies, alsmede het bestuur.

Wij zullen ons Henny herinneren als een warme en goedlachse persoonlijkheid die hield van gezelligheid, altijd in was voor wat lolligheid en niet te beroerd was om zijn handen uit de mouwen te steken.

RWA is dankbaar voor zijn bijdrage en wij wensen zijn vrouw Joke en zoons Youri en Nils en andere naasten veel sterkte met dit grote verlies.

De uitvaart zal aanstaande zaterdag plaatsvinden in zijn geboorteplaats Schiedam. Meer informatie hierover is te vinden op de rouwkaart. Ook is op de rouwkaart een link opgenomen naar een condoleanceregister, alwaar een persoonlijke boodschap achter gelaten kan worden.

Het bestuur van RWA