De E5 is een heel leuk en gezellig team wat in de wedstrijden hard voor elkaar werkt. Het is gewoon een super leuk team waar ik trots op ben.

Ik, Dewi, ben trainer/coach van de E5. Zelf speel ik in de B1. Hierdoor kan ik niet altijd bij de wedstrijden van de E5 zijn. De ouders van de E5 nemen dan het coachen van mij over.

Dex:
is net uit de F en vindt het nog een beetje moeilijk in de E. Maar hij doet super goed zijn best en het gaat ook steeds beter.

Julian:
komt ook net uit de F. Hij moet nog een beetje wennen aan het spel in de E. Op de training is hij altijd lekker bezig, doet leuk mee en helemaal als we tikkertje doen 😉

Kyra:
neemt het team op sleeptouw als het even niet loopt in de wedstrijd. Gaat er altijd 100% voor en is een harde werkster.

Julia en Amber:
De tweeling van de E5. Gelukkig hebben ze met wedstrijden niet de zelfde kleur sokken aan waardoor je ze uit elkaar kan houden. Ze vinden het heel gezellig met het team en elkaar. Op de training doen ze lekker mee en met wedstrijden gaat de omschakeling van verdediging naar aanval ook steeds beter.

Isa:
Is nieuw in de E5. Ze heeft al paar wedstrijden gespeeld. Op de training doet ze altijd hard haar best en past ook leuk bij de E5.