Vorig jaar begonnen we met de minicompetitie, dit was een groot succes! Wat erg knap was want de kinderen uit de D2 komen uit veel verschillende teams, dus ze hadden nog niet vaak met elkaar gespeeld. Dit beloofde veel goeds voor de echte competitie. We hebben als coaches weinig gespannen langs de lijn gestaan want de toppers van de D2 zijn zelfs ongeslagen kampioen geworden! Ontzettend knap en echt een team prestatie!

Ons team is dus van alle markten thuis. De meiden die veel lange ballen kunnen gooien zorgen voor erg veel doelpunten. De jongens die met de wedstrijd feller en fanatieker worden. Iedereen kan wat leren van elkaar in dit team en dat maakt het erg gezellig.

Jip en Fenna spelen vaak samen in een vak, deze meiden kunnen elkaar altijd goed vinden tijdens de wedstrijden. Ze zijn allebei lekker lang waardoor ze makkelijk ver kunnen gooien en afvangen.

Hetzelfde geldt voor Marije en Jasmijn, die staan ook vaak samen. Deze 2 meiden zorgen voor heel veel onderscheppingen. En daarnaast ook nog eens voor veel doelpunten.

Van de meiden is Romy de vliegende keep. Romy kan in ieder vak meespelen. Dat is echt knap, het maakt niet uit met wie we Romy opstellen, ze doet overal goed mee. Dat is niet voor iedereen weggelegd.

Met de jongens (Noah, Max en Joost) hebben we hard gewerkt aan het verdedigen van doorlopers. Dit was nog erg lastig omdat dit in de E  nog niet veel gebeurde. De jongens leren echt snel. En we krijgen nog maar weinig doorlopers tegen. Hopen dat dit in de zaal ook gaat lukken!

Thomas is halverwege de competitie ons team komen versterken. Waar we super blij mee zijn. Thomas kan van erg ver scoren en heeft er zo al veel gemaakt!

Het is leuk om te zien dat iedereen elkaar helpt, dit maakt dat er een goede sfeer in dit leuke team hangt. En daarnaast wordt er ook nog eens super goed gepresteerd.

Op naar de zaal, wij hopen jullie een keer langs de lijn te zien om dit team aan te moedigen!