Vanmorgen, op een frisse zaterdag 6-11-2021, bij Rood Wit Rood Wit Albrandswaard naar de wedstrijd RWA C2-GKV C1 wezen kijken.
De C2 (met de speelsters Anne, Elise, Elise, Eliza en Ilya en spelers Caine, Thomas, Tim, Yorick en Bram en de coaches Luuk en Ruben) en de speelsters/spelers van GKV trokken zich onder leiding van Joost van Hensbergen 👍 niets van het frisse weer aan.
Yorick opende de score met een prachtig afstandsschot. Hierna scoorde GKV 3x, terwijl RWA met goed korfbal niet wist te scoren.
Tim scoorde met een strafworp de 2-3.
GKV zette de 2-4 op het scorebord, wat ook de ruststand was.
Na rust en diverse “aanwijzingen” van de coaches, gingen beide ploegen weer vol goede moed van start.
Met een fraaie doorloopbal van Elisa, een afstandsschot van Elise, een doorloopbal van Elise en een afstandsschot van Elise, terwijl GKV nu niet wist te scoren, kregen we een tussenstand van 6-4.
Van afstand scoorde vervolgens GKV 6-5.
Bram scoorde met een doorloopbal en Elise met een mooi afstandsschot de 8-5.
Hierna kwam GKV met goede actie rond de korf en een afstandsschot terug op 8-7, maar beiden ploegen wisten in de slotminuten niet te scoren en werd de eindstand dus 8-7.
Ik vond het een leuke, gelijkwaardige wedstrijd met een goedkeurende scheidsrechter, die in de tweede helft het publiek op de hoogte hield wat de score was !!!
In deze poule is Twist C1 met 9 punten uit 6 wedstrijden 1e geworden, gevolgd door 3 ploegen, GKV C1, Maassluis C2 en RWA C2, elk met 5 punten uit 6 wedstrijden.