Onze F2 is een leuk team wat iedere week een beetje beter wordt. Waar we aan het begin echt nog bezig waren met het leren omgaan met de bal, begint het spel nu beetje bij beetje meer op korfballen te lijken. Tijdens het veldseizoen hebben we helaas nog geen wedstrijden kunnen winnen (volgens de kinderen wel, maar de coaches hebben hier geen “actieve herinneringen” van), maar de tweede oefenwedstrijd in de zaal is gewonnen met een stand van 10-1, superknap!

De F2 bestaat uit de volgende spelers:

Xaja: Xaja is heel erg fel, maar vind het soms nog een beetje spannend als er een harde bal haar kant op komt. Maar in de verdediging zorgt ze er wel vaak voor dat we de bal onderscheppen, super goed.

Merel: Merel kan heel goed verdedigen en maakt het haar tegenstanders vaak moeilijk. Wel vindt ze het soms nog een beetje lastig om vrij te lopen in de aanval, maar hier zijn we al heel hard aan het werken.

Nora: Nora kan de bal heel goed gooien en vangen en dit zorgt ervoor dat we altijd heel snel de bal naar de andere kant van het veld kunnen brengen. Soms vindt Nora wedstrijden nog een beetje spannend maar dit gaat al steeds beter.

Joris: Joris kan al heel goed verdedigen. Zelfs als de tegenstander een superspeler heeft, weet Joris ervoor te zorgen dat hij twee tegenstanders verdedigt. Joris vindt het soms nog wat lastig om verre ballen te gooien, maar op trainingen gaat dit al steeds beter.

Pepijn: Pepijn is supersnel. Door middel van zijn snelheid, zorgt hij ervoor dat hij zowel in de aanval als verdediging het heel goed doet. Pepijn is ook een beetje een pechvogel, hij is hard gevallen en zit daarom met zijn pols in het gips.

Finn: Finn heeft al heel veel kracht. Hij kan heel harde ballen gooien en van ver schieten. Finn vindt het soms nog wel een beetje lastig om zich te concentreren in de verdediging, maar hij weet al steeds beter hoe hij op zijn tegenstander moet letten.

Idar: Idar kan al heel goed schieten en is niet bang, hij duikt naar iedere bal. In de verdediging vindt Idar het soms nog wel lastig om de korf in de gaten te houden, maar hij houdt steeds beter zijn billen richting de paal.

Siem: Siem zit nog niet zo lang op korfbal maar gaat met grote stappen vooruit. Hij kan goed schieten en wil de bal onderscheppen, maar wil soms iets te graag de bal hebben. Hierdoor vergeet hij soms zijn tegenstander, maar hij gaat hier al steeds meer op letten.

We zijn super trots op onze supergezellige F2,

Groetjes,

2 trotse coaches/trainers, Liesbeth en Amber.