Ook vandaag zijn wij er weer bij op RWALive.nl! Zo kunt u alle wedstrijden live vanuit uw eigen huis bekijken.

Het videoteam zorgt ervoor dat de wedstrijden thuis te volgen zijn. Uiteraard is het materiaal niet allemaal gratis. Daarom hebben wij wat leuks bedacht.

 

Aanmoedigingsboodschap

Alle ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en overige supporters kunnen een aanmoedigingsboodschap kopen voor €5,00. Deze boodschap wordt voor de wedstrijd en in de rust getoond in de livestream (zie foto). Ook is het mogelijk om gewoon een losse donatie te doen. Dit kan beide via www.rwalive.nl. Hier vind je tevens meer informatie hierover.

Bar

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om digitale drankjes of snacks te kopen in onze eigen virtuele bar! ga naar RWALive.nl/bar en bestel uw drankje. Tijdens de wedstrijd zal uw drankje in de livestream uitgeserveerd worden.

Loterij

De traditionele loterij is uiteraard ook weer van de partij. Dit keer kan je alleen geen loten kopen, maar krijg je een gratis lot bij een donatie, bij een aanmoedigingsboodschap of een aankoop in de bar. Let op: je bestelnummer is ook jouw lotnummer. Vb. Als je twee aanmoedigingsboodschappen in één bestelling koopt, ontvang je alsnog maar één lot. Wanneer je beide aanmoedigingsboodschappen in een aparte bestelling betaalt, ontvang je uiteraard wel twee lopen.
De trekking van de loterij is live te volgen na de wedstrijd van RWA 1.

 

Partners

RWALive wordt mede mogelijk gemaakt door:

Videoteam: Jelle Noordzij, Luuk van der Steen, Tristan Giberius, Kenneth Giberius en Remco Gorter

Gorter Media: Productie en techniek

Your Brand Marketing: Vormgeving

Supportersvereniging: Financiële bijdrage

Bestuur (met name Justin): Voor de hulp omtrent de organisatie.

 

HELP

Daarnaast zijn we nog opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die hierbij willen helpen door een cameradienst te draaien. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met info@rwalive.nl