Ook op deze laatste competitiezaterdag 18-12 zaten we thuis via RWALive.nl naar de thuiswedstrijden van Rood Wit Albrandswaard – RWA te kijken, waarvoor weer hartelijk bedankt RWALive, commissie en sponsoren.
Om 9:00 uur hadden we 2 wedstrijden, t.w.
1) RWA F1-IJsselvogels F1: 7-19, strw 4-4.
Ondanks de grote score van IJsselvogels F1, was RWA F1 niet veel zwakker. IJsselvogels F1 scoort alleen heel gemakkelijk blijkt ook wel uit 2 eerder gespeelde wedstrijden van hen, met 30-10 en 10-41 winst !!!
RWA F1; toch heel goed gespeeld en vooral heel goed gehinderd (bij F mag je verdedigd schieten en scoren !!!).
2) RWA E5-Vriendenschaar E3: 6-7, strw 3-1.
Een leuke, gelijkopgaande wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander, waarin RWA E5 een gelijkspel of een kleine overwinning net niet wist te behalen. Goed gespeld RWA E5!!!
Om 10:00 uur hadden we naast de Kangaroes
RWA E3-KCC/CK Kozijnen E3: 6-7, strw 3-1
Ondanks goed spel van RWA E3, ging ook deze wedstrijd met 7-8 verloren. Eerder had de E3 van Excelsior en IJsselvogels met 8-7 verloren. Toch goed gespeeld RWA E3 en gezien jullie spel zullen jullie volgend jaar zeker wedstrijden gaan winnen.
2) Bij de Kangaroes was het ook nu gezellig druk met dartelende kinderen op een ook deze week leuk spelparkoer.
11:00 uur RWA D3-Achilles D3: 6-4.
Een leuke, op en neer gaande wedstrijd tegen een gelijkwaardige ploeg (zeker in de 1e helft).
Beide ploegen kregen kansen, maar de D3 won uiteindelijk verdiend met 6-4.
Klasse RWA en Kim bedankt dat je deze wedstrijd wilde leiden.
12:00 uur RWA D2-KCR D2: 3-4.
Ook in deze gelijkwaardige wedstrijd waren de teams gelijkwaardig en kregen kansen, maar besliste KCR uiteindelijk de wedstrijd.
RWA D2 ik denk dat jullie in januari echt wel meer wedstrijden gaan winnen !!!
Sanne bedankt voor het fluiten.
13:05 uur RWA 2-Kinderdijk 2: 16-22
14:25 uur RWA 1-Kinderdijk 1: 24-35
Konden RWA 2 en RWA 1 op het veld nog redelijk meescoren met de Schutters van Kinderdijk, in deze zaalwedstrijd hadden we onvoldoende antwoord en ging de winst van beide wedstrijden verdiend naar Alblasserdam
Luuk, Robin en Remco bedankt voor jullie commentaar tijdens deze beelden.
15:45 uur RWA C2-PKC/Vertom C3: 7-6
RWA C2 speelde sterk in de 1e helft en wist veel kansen te creëren. Ruststand 4-1.
In de 2e helft kwam PKC sterk terug, maar kon niet verhinderen dat RWA in de slotfase de 7-6 op het scorebord wist te zetten.
Goed gespeeld C2 !
Uitwedstrijden;
Weidevogels F2-RWA F2; 7-6, strw: 1-2.
Na de rust (6-3) kwam RWA F2 met goed spel sterk terug en was het slot erg spannend.
Een erg goede tweede helt RWA F2 !!!
ALO E2-RWA E2; 2-15, strw: 2-3.
Ook in deze wedstrijd speelde RWA E2 heel goed !!!
Avanti/PostMakelaardijE1-RWA E1; 8-21.
RWA E1 scoorde in deze wedstrijd tot het eind er flink op los.
Valto B3-RWA B2: 12-5.
Valto was de sterkere ploeg.
KCR B1-RWA B1: 18-7.
KCR B1 is de sterkere tegenstander. Bovendien vielen Niek en Thijs geblesseerd uit en moest Dewi 3/4 wedstrijd als heer spelen en Jesselyn 3/4 wedstrijd invallen. Beiden deden dat tot genoegen van de coaches heel goed in dit Pittige potje !!!
Ondanks de komende beperkingen wens ik jullie fijne Kerstdagen en een mooi, gezond en voorspoedig 2022 met veel korfbal trainingen en wedstrijden.