Een paar weken geleden hadden we het ons allemaal anders voorgesteld, eindelijk weer een volledig zaalseizoen met trainen, wedstrijden en activiteiten. Niemand had verwacht dat de coronaregels zo scherp aangehaald zouden worden en we in een nieuwe lockdown zouden zitten. Vervelend voor onze sportvereniging, maar ook deze lockdown gaan we als vereniging weer te boven komen, daar ben ik van overtuigd. De TC is aan het kijken wat we binnen de regels kunnen organiseren voor trainingen buiten op het veld. Daarbij zullen we ook afhankelijk zijn wat het weer gaat doen (afgelopen dinsdag en donderdag was het gewoon weg ook te koud), het materiaal (er liggen nog een (beperkt) aantal palen, korven en voeten in de containers) en de beschikbaarheid van trainers (en wellicht ouders) om een training te geven. Maar hopelijk kunnen we na half januari weer de zaal in, maar ik ben al een paar keer te optimistisch geweest…. Op 3 januari komt er meer duidelijkheid over thuisonderwijs en dat zal een eerste indicatie zijn voor wat we kunnen gaan verwachten vanaf 14 januari wanneer de huidige regels aflopen.

Als bestuur hebben wij veel waardering voor de vrijwilligers die we hebben en die gezien de coronaregels er het beste van proberen te maken. Ondermeer de livestream, de coaches, de scheidsrechters, het wedstrijdsecretariaat, de supportersvereniging, de TC, etc. Ik zal er vast nog een aantal vergeten, maar we zijn trots op de vele vrijwilligers die wij hebben binnen RWA.

Als RWA wensen we al onze leden, ouders, supporters, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokken bij onze club een hele fijne kerst, mooie feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2022, waarin we hopelijk als vanouds weer kunnen korfballen!

De nieuwjaarsreceptie zal wederom niet doorgaan, maar we kijken naar iets alternatiefs wanneer de coronaregels weer soepeler zijn.

 

Namens het bestuur,

Peter