Coronaregels

Vorige week zaterdag konden we weer de eerste toeschouwers op de tribune ontvangen, waarbij we alleen bij de wedstrijd van RWA 1 niet te veel toeschouwers konden hebben. Maar het is goed gegaan, het was niet te druk en iedereen hield zich goed aan de regels. En dan hadden we ook nog eens een kraker van een wedstrijd met RWA 1 tegen KOAG 1, die winnend werd afgesloten. Afgelopen zaterdag waren de regels voor de toeschouwers nog soepeler (en was het dus best jammer dat RWA 1 – Tjoba 1 door coronabesmettingen niet doorging), maar deze wedstrijd wordt op dinsdag 8 maart ingehaald. Dus kom naar de sporthal om RWA 1 aan te moedigen.

Vanaf aanstaande vrijdag komt de CTB verplichting ook te vervallen en het volgende weegmoment is midden maart. De adviezen blijven echter nog wel van kracht.

Ouders in de kleedkamers – Wat wel en wat niet

Er zijn 4 kleedkamers in de sporthal. Kleedkamer 1 is voor de jongens/mannen/vaders en kleedkamer 2 voor de meiden/vrouwen/moeders. Kleedkamer 3 en 4 voor de gasten. Het is NIET de bedoeling dat er moeders mee gaan met hun zoon in kleedkamer 1 of dat er vaders mee gaan met hun dochter in kleedkamer 2. Als er vaders met dochters zijn of moeders met zoons en ze hebben hulp nodig, dan kunnen deze kinderen ook naar de zaal gebracht worden via het pad tussen kleedkamer 2 en 3 (is via een van de twee scheidsrechterkleedkamers).

Throw in the Dark

Remco Gorter heeft iets leuks bedacht voor in de voorjaarsvakantie, te weten Throw in the Dark.

Je moet het zien als een schutters/priktoernooi, alleen dan in een donkere Sporthal Rhoon waarin de korf en het veld mooi verlicht worden door Glow in the dark artikelen en een blacklight. Ook de zaalkantine zal mooi verlicht en aangekleed worden. Na een klein toernooitje zal er in de zaalkantine nog wat gedronken kunnen worden.

Als je dit leuk vindt en ziet zitten, dan kan je je hier opgeven.

Namens het bestuur,

Peter