Tijden:

Zaalkantine open: 19:30

Start toernooi: 20:10

Eind wedstrijdschema: Uiterlijk 22:30

Zaalkantine dicht: 01:00

 

Opgeven:

Heb je jezelf nog niet opgegeven? Doe dat dan snel via:

https://forms.gle/7uhHJt4ppVeBZGKC6

 

Voor vertrek:

Je gaat naar een Throw in the dark-evenement. Zowel de kantine als de zaal wordt volledig “verlicht” door een Blacklight/UV lamp en diverse NEON/Glow in the dark-artikelen. Omdat we jou natuurlijk ook graag willen zien, adviseren we je om hier qua kleding op in te spelen. Zorg dus dat je NEON-kleuren aantrekt en als je dat niet hebt; iets wits. Mocht je flink uit willen pakken, kan je altijd inspiratie op doen bij onderstaande website:

https://www.glowspecialist.nl/nl/themas/feest/glow-neon-party/

 

Bij aankomst:

Via de deur op de begane grond, kan je de trap nemen naar de kantine. Let op: De deur boven (via de loopbrug) is niet open.

Toernooi + zaalkantineticket: Eén persoon van het koppel meldt zich bij de bar. Hier zal iemand staan waar je jullie entreegeld kan betalen. Het bedrag is €7,50 per koppel. Dit bedrag moet in 1x betaald worden, dus de betaling onderling moeten jullie even zelf regelen. Door te betalen, weten wij ook gelijk dat jullie er zijn. Dit is dan weer handig voor het wedstrijdschema 🙂

Zaalkantine/toeschouwers-ticket (zonder deelname toernooi): Vooraf communiceerden wij dat deze tickets €5,00 per persoon kosten. Dit is echter een vrijwillige bijdrage. We zouden het fijn vinden als je dit wil betalen aangezien we flink ons best hebben gedaan om de kantine en de zaal mooi aan te kleden.

 

Het toernooi:

Het toernooi wordt gespeeld volgende de regels van het normale priktoernooi. Wel zetten we de palen dit keer iets dichter bij elkaar. Elke poule en elk veld krijgt een kleur, zo weet je altijd waar je moet spelen. Uiteraard zijn de ballen en de paal goed zichtbaar. Het goede nieuws is: iedereen gaat door naar de finaleronde. De groepsfase bepaalt je ranking en op basis van de ranking wordt de knock-outfase gespeeld. De winnaar van het toernooi krijgt een pitcher bier/fris of een paar glazen wijn! Verder spelen we natuurlijk vooral voor de lol. En je kan natuurlijk aan iedereen vertellen dat jij in het donker het beste was met ballen en palen… of nouja… verzin er zelf maar iets op.

Na het toernooi:

Na het toernooi sluiten we de deuren van de zaal en gaat de gezelligheid verder in de kantine. Om 01:00 gaat de kantine weer dicht en kan iedereen weer veilig naar huis lopen/rollen/kruipen.

 

Overige informatie:

  • Drankjes betaal je gewoon met pin/cash. Je hoeft dus geen muntjes te kopen.
  • Bier mag NIET mee de zaal in, zorg dus dat je biertje op tijd op is

 

Wie doen er tot nu toe mee?

Naast ongeveer 14 personen die alleen als toeschouwer/voor het feestje komen, zijn er vooralsnog ook al wat koppels die zich hebben opgegeven om ook deel te nemen aan het toernooi. Voor een evenement in de voorjaarsvakantie is dat een gezellige boel! Mocht je nog nieuwsgierige mensen kennen die even willen kijken, zijn ze natuurlijk welkom.

 

Edwin Jansen & Joost van Hensbergen

Alyssa Den Dekker & Mara Julie

Sipke Dijkshoorn & Ruben Keemink

Pip van den Herik & Marvin de Beule

Lars van Heiningen & Remco Gorter

Maikel Zwets & René Zwets

Nicole Bianchi & Eva Hennink

Tom Keemink & Willem de Lange

Justin Snijder & Glenn Snijder

Rob Langerak & Jan den Arend

Julian Sanders & Ruby van Sprang

Kenneth Giberius & Sanne van Wezel

Leon Stolk & Steven Kooijman

Brian Zuiderduin & Steven Huizer

 

Nog niet opgegeven? Doe het dan via:

https://forms.gle/7uhHJt4ppVeBZGKC6

 

Vragen -> Prik@svrwa.nl of WhatsApp naar Remco 🙂