Beste ouders, de inschrijfpagina voor het kamp is geopend!

Omdat we ons heel goed realiseren dat na 2 jaar afwezigheid van het RWA pinksterkamp er nieuwe leden zijn die nog nooit op kamp zijn geweest en ouders die door de maatregelen nog niet veel van het verenigingsleven hebben meegemaakt, organiseren we voor alle ouders een drietal (vrijwillige) informatie momenten in onze kantine op het veld. Tijdens deze momenten kunnen jullie een aantal van de leiding ontmoeten en kun je eventuele vragen stellen (dit mag ook nu al via kamp@svrwa.nl). Dit zal plaats vinden op zaterdag 9 april tussen 09:00 en 10:00, of op dinsdag 19 april en donderdag 21 april tussen 18:30 en 19:30 (tijdens de buitentrainingen).

Op onze website vinden jullie onder het tabblad activiteiten het pinksterkamp, er staat daar ook een link naar ons inmiddels rijke verleden aan leuke pinksterkampen. We zullen deze pagina continue updaten, de kampleiding aan u voorstellen en wat meer info geven over het thema “Film en TV” wat we dit jaar als rode draad door het weekend laten lopen. Uiteraard houden we een echte bonte avond met daarbij de uitreiking van onze eigen Oscars, “de gouden Zebrwa’s”. Ook verkleedtips voor de kinderen zullen we daar vermeldden.

Hierbij de link naar de inschrijfpagina: www.svrwa.nl/pinksterkamp
En nu we toch jullie aandacht hebben, schrijf je dan gelijk in voor de RWA nieuwsbrief via www.svrwa.nl en blijf op de hoogte van de meest actuele info.