We zijn een week verder en inmiddels zijn er al 66 kinderen die zich opgegeven hebben voor het kamp! Hiernaast hebben we de leiding en de bussen zo goed als rond en hebben we ook weer een fantastische kookploeg gevonden. Alles ligt dus op koers voor een geweldig kamp in Wekerom.
A.s woensdag komt de kampleiding voor het eerst bij elkaar om te kijken wat er moet gebeuren om het  kampprogramma te vullen met leuke spellen in ons thema film- en televisie. Dit zal ongetwijfeld goed komen want zoals jullie al hebben kunnen zien hebben we een heel leuke, gezellige en vooral ervaren kampcrew (huiswerk kan ook gewoon mee want er zijn genoeg docenten aanwezig….).
Via de webpagina  https://pinksterkamprwa.blogspot.com kunnen jullie al het nieuws en de ontwikkelingen volgen van het kamp. Deze wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste informatie.
Maak hier kennis met de kampleiding maar kijk ook wie van je ploeggenoten mee gaan met dit geweldige kamp.
Binnenkort zal er in de kantine en op de website ook te zien zijn hoe ouders en andere weldoeners zich onvergetelijk kunnen maken door zich op te geven voor de sponsormogelijkheden voor het kamp. Denk daarbij aan het sponsoren van een luchtkussen of een lekker ijsje.
Er kunnen nog steeds kinderen mee dus geef je snel op zodat je straks ook mee kunt praten over dit leuke kamp.