Verslag van onze hoofdtrainer Edwin Jansen
Dit weekend begon het tweeluik met Kinderdijk om promotie. De heenwedstrijd werd gespeeld in Alblasserdam waar alles prima georganiseerd was door de thuisploeg. De start was direct veelbelovend voor RWA want de eerste 2 goals waren voor ons. Het stond verdedigend uitstekend en het afgesproken strijdplan werd goed uitgevoerd. Dit resulteerde in een 5-8 ruststand.
En ook de tweede helft pakten we snel de draad weer op. Direct 2 goals van onze kant en het vertrouwen groeide met de minuut. De voorsprong werd zelfs uitgebreid naar 10-16. Even leek het nog lastig en spannend te worden (13-16) maar we bleven stoΓ―cijns door gaan met veel discipline en we waren ervan bewust dat elke goal telt omdat het pas de eerste wedstrijd was. We liepen nog wat verder uit en bepaalden de eindstand op 16-21. Wederom scoorden we over verschillende schijven en had iedereen weer gescoord.
Een prima resultaat en een goed uitgangspunt voor de return volgende week. Maar zoals bekend maakt 1 zwaluw nog geen zomer.
Maar je kunt de 5 punten beter voor staan dan achter staan en met de verwachte bomvolle sporthal en alle steun, moeten we het volgende week thuis zien af te maken. En met dezelfde spirit en vooral teamgeest is die kans zeker aanwezig.