Het is alweer even geleden dat jullie een update hebben gekregen van de scheidsrechterscommissie. Het korte zaalseizoen zal na zaterdag op zijn einde lopen en laten we hopen dat we dat mogen afsluiten met een feestje voor promotie van het 1e.

Maar om alle ploegen in het wedstrijdkorfbal te laten spelen moet er natuurlijk ook gefloten worden. Met dank aan Leon, Peter Diepstraten, Robert en Jelle zijn we gelukkig hebben we aan onze verplichting kunnen voldoen van 26 wedstrijden. Na zaterdag komen we zelfs uit op minimaal 35,5 wedstrijden! Dit betekent dat de penningmeester van RWA nog een bonus van een slordige €200 op de rekening kan bijschrijven.

Bij de bedankjes moet ook even Carry en haar jurytafelcrew + de jurytafelcrew van Leon bedankt worden die in de wedstrijden van dit seizoen de jurytafel hebben bemand. Top dat ze dit hebben ingevuld.

Vanaf zondag kan de blik op het veld, al zullen sommige mensen en ploegen al zaterdag op het veld oefenen en fluiten. Het programma daarvoor is al verstuurd naar de teams. Deze week zal ook het schema voor het fluiten verstuurd worden naar de teams, zodat ze dit kunnen gaan verdelen. Mochten er mensen begeleiding willen bij het fluiten, schroom dan niet om even contact met Leon of Jelle op te nemen hiervoor.

Op het veld staan we er qua gefloten wedstrijden iets minder rooskleurig voor. Met 29 wedstrijden gefloten/beoordeeld, waar we 52 moeten doen, zal er toch nog aandacht aan besteed moeten worden, anders is de bonus die we verdiend hebben in de zaal voor niets geweest.

Heel veel plezier bij het fluiten de komende weken!

De scheidsrechterscommissie