In dit bericht:

Het boek “Edwin & de ZebRWA”

Heb jij ook zo genoten van Edwin & de ZebRWA? Bestel dan nu: Het boek van Edwin en de ZebRWA (incl. derde wens en afloop). Het boek (in brochure-kaft) is te bestellen voor maar €5,00!

 

Nieuwe videoreeks

Het huren van goed apparatuur (een camera, statief, microfoon, volgspot etc) kost natuurlijk wat. De SupVer heeft nu dit bedrag een aantal keer betaald (RWA-Journaal tijdens de pandemie, Edwin & de ZebRWA), maar kan dit niet altijd blijven doen. Daarom komen we nu met deze actie om wat geld op te halen voor een leuke nieuwe videoreeks (staat nog niet gepland, maar in de toekomst zal er ongetwijfeld weer eentje komen).

 

Informatie zaterdag 28 mei!

Wanneer kan je het boek ophalen?

Op zaterdag 28 mei speelt de RWA-selectie weer een thuiswedstrijd, ditmaal op het veld. Om 14:00 speelt RWA 2 en om 15:30 speelt RWA 1. Beide teams spelen tegen Vitesse. Vanaf 14:00 kan je het boek ophalen bij de bar in de kantine van RWA.

 

Meet & Greet met de ZebRWA

Afgelopen zaterdag werd er vaak gevraagd door kinderen en ouders om een foto-moment met de ZebRWA. De ZebRWA was een beetje vermoeid, omdat het erg veel kracht heeft gekocht om zijn magie tot leven te laten wekken. Gelukig komt de ZebRWA 28 mei naar de veldkantine van RWA. Op zaterdag 28 mei zijn er twee fotomomenten.

1. 15:15 – 15:30

2. Na het laatste fluitsignaal van RWA 1 (+- 16:45).

 

Signeersessie

Uiteraard kan je de helden van RWA 1 (incl. hoofdcoach Edwin Jansen) vragen om jouw boek te signeren. Dit kan na de wedstrijd van RWA 1. Neem wel zelf je pen/stift mee! 🙂

 

Bestel het boek nu!!!!

Wil jij dit boek hebben? En er dus voor zorgen dat er in de toekomst weer zo’n leuke videoreeks komt? PRE-ORDER dan nu het boek via https://forms.gle/RFm4FuzR5mcEJcAH8.