De voorbereidingen voor het kamp zijn volop in gang. De kampleiding is enthousiast bezig om de activiteiten voor te bereiden en de kookploeg heeft het kampmenu al bijna rond. De kampleiding heeft ook al bedacht hoe zij, naar het thema film en televisie, verkleed kunnen gaan. Wij hopen natuurlijk ook dat er nog meer film en televisie personages te zien op ons kamp naast de kampleiding! Op de website stellen onder het kopje kamp al onze kampleiding zich aan u voor!

De inschrijvingen voor kamp gaan fantastisch, nog nooit is er in zo’n korte tijd zo enthousiast gereageerd op het kamp. We hebben zelfs zoveel aanmeldingen binnen dat we naast het kamphuis 2 tenten plaatsen voor de oudste in de groep. Let op: Hierdoor zit er uiteindelijk wel een limiet aan het aantal deelnemers (d.w.z  slaapplekken) en deze komt al aardig in zicht! Voor de late beslissers dus nu het moment om in actie te komen zodat er nog wel een slaapplek voor je is.

Hiernaast willen we ook vragen of iedereen die nog niet het kampgeld heeft overgemaakt dit ook te doen zodat we voldoende middelen hebben om al het leuks wat bedacht wordt ook te kunnen betalen.

Mochten er ouders zijn met een financiële uitdaging, een lastig onderwerp om via uw kind te bespreken, dan willen we er alles aan doen om uw kind toch mee te nemen op kamp. We willen u vragen om een mail te sturen naar kamp@svrwa.nl (Joost is enige beheerder) of Joost of Eline persoonlijk te benaderen. We gaan hier heel discreet mee om, maar willen graag met u de mogelijkheden bespreken en op zoek gaan naar een oplossing.

Voor het kamp hebben we heel veel leuke activiteiten in de planning, waarbij we voor een aantal onderdelen (zoals de tenten, de mogelijkheden om live te gaan via Facebook en een voorfilmpje, wellicht zelfs een frietkraam op het terrein) nog op zoek zijn naar sponsors, meer info hierover volgt binnenkort, maar we kunnen zeggen dat we al een enthousiaste sponsor (bedankt Fred Donkersloot van Indusec) gevonden hebben voor de stormbaan op zaterdag!