Nog enkele weken en dan is het zover. We zullen dan op vrijdagavond rond ongeveer 19:00 uur afreizen naar Wekerom voor ons Pinksterkamp. Iedereen heeft er zin!

De kampleiding is in de afronding van de verschillende activiteiten, slaapzaal en corveeindeling is gemaakt, de kookploeg heeft het menu rond en de ZebRWA award staat alvast te pronken in de kantine (te winnen tijdens het kamp).
Alles ligt dus op koers voor een geweldig weekend. Hopelijk blijft het mooie weer ook nog even bij ons.

Fijn dat het kampgeld door de meeste mensen al aan ons is overgemaakt. Wij vragen degenen die dat nog niet hebben gedaan dit alsnog zo spoedig mogelijk te doen zodat we ons financiële plaatje voor het kamp ook rond hebben.

A.s woensdagavond zal de eerste aflevering van onze kampvideo online komen. Een mooie opwarmer in de aanloop van het kamp. Hier zie je ook welke personages mee afreizen naar Wekerom. Misschien ook gelijk nog een extra inspiratie voor je eigen outfit! We gaan graag met een bont gezelschap aan televisie- en filmpersonages op stap.
Allemaal kijken dus woensdag naar de kampvideo!

Snel daarna komen ook het kampboekje met o.a. de inpaklijst en zal de speciale appgroep voor kampouders ( wel met alleen eenrichtingsverkeer vanuit ons) aangemaakt worden. Via deze kanalen krijgt iedereen op tijd alles te weten wat nodig is voor het kamp.

We kunnen ook nog melden dat er ondertussen wat mensen ( en daarmee bedrijven) zich aan het Pinksterkamp verbonden hebben d.m.v sponsoring van een bedrag waar we zelf iets leuks voor kunnen verzinnen en sponsoring van leuke onderdelen van ons kampprogramma. We zijn daar zeer blij mee! Binnenkort laten wij uiteraard weten wat dit is (verassing) en aan wie we dit te danken hebben.
Ieder die dit ook leuk lijkt kan zich altijd nog bij ons melden of ook een steentje bijdragen via een extra bijdrage bij het afrekenen in de kantine.

Op naar de laatste weken van voorbereiding voor de kampleiding en spanning voor de kinderen (en ouders). Het leukste kamp van Nederland komt eraan!