We kunnen weer terugkijken op een zeer gezellig en succesvol kamp.
Ondanks veel regen in het land hebben we in Wekerom hier weinig last van gehad. Met wat aanpassingen aan het programma zijn we niet 1 keer nat geregend en konden we in het kamphuis en onder de overkapping ons volledige programma afdraaien. Hiernaast hebben we ook nog regelmatig in onze korte broek kunnen genieten van de zon.

We hebben met z’n allen er een gezellig kamp van gemaakt.. Complimenten aan alle kinderen die leuk en enthousiast mee hebben gedaan met ons kampprogramma en natuurlijk ook nog een keer complimenten aan onze enthousiaste groep kampleiding en de kookploeg voor de leuke activiteiten en de goede verzorging van onze maaltijden en lekkere tussendoortjes.

Onze dank gaat natuurlijk ook nog een keer uit naar onze sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt dat we over de stormbaan konden klauteren en glijden, we een heuse frietkraam hadden met heerlijke friet en snacks, we tijdens het kamp de beschikking hadden over 2 personenbusjes, we konden genieten van een heerlijke cupcake en er nog extra gelden waren om andere zaken te financieren. Hiermee konden we het kamp nog leuker maken!

De voorbereidingen voor het kamp van 2023 zijn alweer in volle gang. We gaan er vanuit dat we volgend jaar weer net zo’n leuk kamp kunnen organiseren als dit jaar en dat iedereen dan weer mee gaat.

Tot volgend jaar!