Wat een fijn publiek hebben we toch bij RWA, vorige week stond alles schots en scheef op het parkeerterrein, maar het stukje van vorige week was goed gelezen en nu stond iedereen netjes geparkeerd. Ik moest dus zelf ook goed mijn best doen en dat lukte gelukkig met aanwijzingen van mijn mede passagier.

Net op tijd was mij ter ore gekomen dat de C1 een half uurtje vroeger zou beginnen, met enig kunst en vliegwerk was ik op tijd om bij het  eerste fluitsignaal present te zijn. Gelukkig was ik niet de enige.

De wedstrijd was erg spannend en de C1 moet duidelijk nog aan elkaar wennen. Dat gaat vast wel lukken. De ballen wilde er niet zo makkelijk inrollen en dat lukte bij de tegenstander wel. Ik hoorde zelfs iemand verkondigen dat volgende week alle ballen er wel in gaan.

Dat hoop ik dan maar.

Tijdens de wedstrijd werd er gediscussieerd over het “verplichte” invullen van allerlei vrijwilligers taken.

Is het alleen voor de bardienst of gaan wedstrijden fluiten, coachen of training geven ook tot de verplichting behoren.

Het broodjes klaarmaken schijnt behoorlijk in trek te zijn, ik heb maar geen poging ondernomen want tot half december is alles al volgeboekt.

Veel wedstrijden heb ik helaas niet kunnen bekijken maar van een speciale reporter hoorde ik dat de F3 gewonnen had.

13-0 was de uitslag. Goed hoor F3. Het was jullie eerste wedstrijd.

Dat belooft wat voor de toekomst.

Ik schreef het vorige week al dat er zoveel kinderwagens langs het veld staan, maar de kinderen die niet meer in de kinderwagen passen lopen nu elke zaterdag om tien uur bij de kangoeroes, met heel veel plezier, te sporten, worden zij binnenkort de F4?

Tot de volgende keer.