Korbis F2-RWA F3;
Eindstand 4-2 Strw; 3-2
Een erg leuke, eerste officiële competitiewedstrijd van beide teams, waarin de “gemiddelde lengte” en de werpkracht van de thuisploeg net iets groter was. Toch als RWA meer geluk had gehad met hun schoten/kansen, was een gelijkspel helemaal niet onverdiend geweest. Erg goed gespeeld hoor F3!!!

RWA C1-ODO C1; rust 3-2 eindstand 6-7
Een gelijkopgaande wedstrijd, waarin RWA kansen niet wist te benutten en ODO vlak voor het eindsignaal de winnende maakte.
Jammer, volgende week beter.

RWA 6-KCR 9; rust 4-4 eindstand 9-6
Een heel gelijkopgaande eerste helft werd vervolgd door een sterker en “scherper schietend” RWA in de tweede helft.
Gefeliciteerd RWA 6 met deze verdiende overwinning!!!

RWA 2-DVS ‘69 2;
rust 6-7 eindstand 14-15.
RWA had kansen om minimaal een gelijkspel uit deze wedstrijd te slepen, maar helaas voor RWA was DVS ‘69 trefzekerder en ook wel gelukkiger.
Jammer RWA, maar volgende week tegen KOAG 3 meer succes !!!

RWA 1-DVS ‘69 1;
rust 9-7 eindstand 17-10
Droomstart 4-0 voor RWA, voor DVS hun eerste doelpunt scoorde. Hierna behield RWA de gehele wedstrijd steeds verdiend de voorsprong. Bij 11-8 stokte de wedstrijd een tijdje, alvorens RWA de 12e scoorde.
Uiteindelijk liep RWA met sterk verdedigen en meerdere mooie aanvallen verder uit en werd een verdiende eindstand van 17-10 genoteerd. Gefeliciteerd RWA !!!

Tenslotte las ik in “de wekelijkse nieuwsbrief” het volgende berichtje;

WIL JE WEER WAT BEWEGEN?
DAN KAN JE BIJ RWA TERECHT!
Maandag 12 september vanaf half acht is er gelegenheid om met elkaar de spieren weer los te gooien. Voorlopig kost het je niets, alleen wat zweetdruppels. Speciale sportkleding is ook niet nodig, een t-shirt, korte broek en een paar sportschoenen zijn al voldoende.
Ik zie jullie volgende week maandag.

Zomaar een toeschouwer