RWA F3-KVS/Groeneveld Keukens F4;
Ook vandaag weer een leuke wedstrijd tegen een gelijkwaardige, eerste jaars tegenstander. RWA was in de eerste kwart van hun eerste thuiswedstrijd net iets sterker en met goed samenspel en goed verdedigen kregen ze veel kansjes en scoorden 2x en KVS 1x; 2-1.
Tweede kwart (in de regen) ging het spel op en neer en kregen we een ruststand van 3-1.
In de tweede helft kreeg RWA diverse kansen maar scoorde niet meer.
Derde kwart eindigde in 3-2.
In de vierde kwart wist KVS hun kansen 2x te benutten en eindigde de wedstrijd met een 3-4 stand in het voordeel van KVS.
Strafworpen; 2-0.

RWA F2-KVS/Groeneveld Keukens F3;
Eindstand: 6-4. Gefeliciteerd F2!!!
Omdat de F2 gelijktijdig met de eerste jaars F3 speelde, heb ik van de F2 niets gezien.

Movado 2-RWA 4;
Rust: 6-5. Eindstand: 15-8.
Gelijkopgaande eerste helft. Via 1–1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5 kregen we ruststand 6-5.
In de tweede helft ging Movado veel beter uit de startblokken en via 7-5, 9-5, 11-5, 12-6, 14-6, 14-8 werd de terechte eindstand van 15-8 bereikt.

Movado1-RWA 1;
Rust: 9-7. Eindstand: 14-13.
Onder een zwak leidende scheidsrechter ging Movado ging sterker/scherper uit de startblokken dan RWA en haalde RWA zich zelf te vaak uit hun concentratie en kwam daardoor niet in hun spel.
Via 2-0, 3-1, 4-2, 5-3, 6-4, 6-6, 8-6, 9-7 werd de rust bereikt.
Via 9-9, 10-10, 11-11, 12-12, 13-13 werd de 14-13 eindstand bereikt.