Afgelopen maandag was er de eerste “training” in het kader van “bewegen is goed voor U”.

Liefst acht enthousiaste deelnemers gaven zich over aan het geselen van de spieren.

Donderdag kreeg de A-ploeg de eerste bijpraatsessie over het leiden van wedstrijden. Ook hier acht deelnemers, waaronder wat verwarring ontstond over hoe vroeg de te leiden wedstrijden beginnen.

Zaterdag, zag ik heel veel nieuwe barmedewerkers, voor sommige was het nog wat onwennig, maar de service die de barmedewerkers verleenden was top.

Er waren maar heel weinig wedstrijden op het RWA-veld.

Ik heb met genoegen de F2 zien spelen. Piep kleine mensjes het korfbalspel bij brengen valt niet mee, maar gelukkig waren er bij deze wedstrijd zeer enthousiaste coaches die het liefst zelf mee wilden doen, maar dat vond de scheidsrechter geen goed idee. De F2 won de wedstrijd al werd het op het einde toch nog spannend. De F3 moest tegelijkertijd spelen en helaas ging deze wedstrijd met 1 puntje verschil verloren. Ook hier weer veel enthousiasme van spelertjes, coaches en  ouders. Even leek het of de regen roet in het eten zou gooien, maar gelukkig zorgde de containers voor een schuilplaats en kon de wedstrijd op tijd hervat worden.

Bijzonder aan deze wedstrijd was de uitstekende leidende scheidsrechter en dat terwijl zij haar eerste wedstrijd floot. Goed gedaan.

A.s. woensdag is er weer het RWA-schoolkorfbaltoernooi. Toeschouwers zijn van harte welkom, en een helpende hand is dat natuurlijk ook.

Ik hoop dat het mooi weer is.