Verslag van onze hoofdtrainer Edwin Jansen
Gisteren stond de tweede thuiswedstrijd op het programma en wel tegen ALO uit Den Haag. We hadden wat goed te maken na vorige week toen er een krakkemikkig team stond wat niet fit en fel was. Dus wilden we revanche nemen op onszelf.
De start was van beide ploegen goed. Ze waren gelijkwaardig aan elkaar en wisselden telkens stuivertje met het nemen van de voorsprong.
Bij 6-4 was er voor het eerst een gaatje van 2 punten. Echter konden we niet doordrukken ondanks dat het spel niet top maar wel redelijk was. En na een doelpuntloze periode van ons van 12 minuten voor de rust hadden de gasten halverwege een 6-9 voorsprong.
In de tweede helft bleef het tot 8-11 gelijk opgaan. Maar door het missen van vele echte mooie kansen, wat gekenmerkt werd door het missen van 5 strafworpen deze wedstrijd!, konden we de tegenstander nooit meer inhalen. De moed zakte een beetje in de schoenen.
Op 8-14 was de wedstrijd gespeeld al bleef RWA, wat deze dag wel fit en fel was, toch nog de strijd leveren en werd de eindstand bepaald op 12-16.
Met 12 doelpunten win je moeilijk een wedstrijd. En de vele mooie kansen waren er maar het rendement was dramatisch.
Dus wederom een teleurstellende nederlaag maar wel tegen een goed spelend ALO.
Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Fortis in Oost-Souburg. Aanvang 16.00 uur. Hopen dat felheid, fitheid en scherpte dan wel samenvallen.