Deze week was ik niet in de gelegenheid om mijn stemgeluid bij een wedstrijd van RWA te laten horen, maar supporter ben je ook als er niet gespeeld wordt. En er waren weer opmerkelijke feitjes welke ik als recht geaarde RWA supporter met u wil delen.

 

De E4 heeft twee zeer enthousiaste coaches kunnen contracteren.

Zij bieden ook een helpende hand bij de training en ook daar was afgelopen donderdag weer een nieuwe trainingshulp te bewonderen.

Als supporter ken ik wel gezichten maar namen is niet mijn sterkste punt, maar wilt u de nieuwe aanwinsten in levende lijve aanschouwen. Dinsdag en donderdag vanaf half zeven is het de place to be.

 

De scheidsrechterscommissie kwam met nieuwe initiatieven om de jong volwassenen bij RWA aan het fluiten te krijgen. Er worden tien minuten sessies aangeboden aan de A-ploeg en ook zullen de scheidsrechters in opleiding begeleiding krijgen van een ervaren rot.

Een van de aankomende scheidsrechters ging dinsdags al op zoek naar een wedstrijdfluit zodat hij de wedstrijd niet zonder dit onmisbaar attribuut hoefde in te gaan. Dat is nog eens een goede voorbereiding.

 

Ook was het weer de week (zaterdag) van de scheidsrechter en de scheidsrechterscommissie zorgde ervoor dat alle onafhankelijke scheidsrechters een kleine attentie ontvingen. Ook was deze attentie weggelegd voor “inval” scheidsrechters.

 

Soms fiets ik op het de Rooipad en het is leuk om van veraf al te zien dat er een korfbalvereniging aan dit pad “zit” de gele manden en palen stralen je al tegemoet. Is dit extra korfbalreclame of krijgt met die palen echt niet meer uit de grond.