Wedstrijdverslag van hoofdcoach Edwin Jansen

Na de winst van RWA 2 op Ijsselvogels 2 wat een vernakelijke wedstrijd was, was het de beurt aan het vlaggenschip.

Na 3 wedstrijden geen winst te hebben behaald was het gisteren belangrijk om de thuiswedstrijd tegen Ijsselvogels uit Moordrecht te winnen. De verschillen zijn klein en de weg naar boven moet gevonden worden.

De gretigheid spatte er van af en dit resulteerde in direct de eerste goal.
Het eerste kwartier zag het spel er goed uit maar konden we het gat niet groter maken dan 3 verschil.
Mede door 2 gemiste strafworpen ging het laatste deel van de eerste helft moeizamer qua spel. En een doelpuntloze periode van 14 minuten zorgde ervoor dat er een schrale 5-3 ruststamd op het scorebord stond. Wel een voorrsprong maar niet om trots op te zijn.

Na de rust was de start nog goed maar na de 7-4 stokte het wederom. Nu was het spel nog wel oke maar waren de kansen niet aan ons besteedt.
En kwamen we zelfs 7-8 achter.
2 wissels pakten goed uit en we namen het heft weer in handen.
De overtuiging was weer even te zien en resulteerde in een sprint naar 14-9.
Uitei delijk in de laatste 3 minuten scoorden de gasten nog 2 keer en gaf een eindatand van 14-11.

Belangrijke en dikverdiende punten. We klimmen iets in de stand en volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen koploper ONDO uit Middelburg.

We hopen net als gisteren dat sportcomplex Landweg wederom goed gevuld is met ons thuispubliek.