Gisteren stond de thuiswedstrijd tegen Tilburg op het programma. Een ploeg die een slechte start had in de competitie en twee keer had verloren.

Ze lieten direct zien dat ze gebrand waren op een goed resultaat. In een hoog tempo spelend en met veel druk naar binnen goals scorend. Iets wat we hadden besproken om tegen te gaan, maar helaas niet goed uitvoerden.
En binnen 6 minuten stond het al 1-4.

Snel een time out genomen om de boel nogmaals wakker te schudden. En het vuurtje ging gelukkig aan en we kwamen in de wedstrijd. Echter bleven we steeds met 2 goals verschil erachteraan lopen. Uiteindelijk werd de ruststand 6-9.
Verdedigend goed hersteld maar aanvallend te weinig afstandsschoten gescoord.

Toch zaten we nog in de wedstrijd maar helaas op 8-10 sloeg Tilburg een gaatje naar 8-13. Tilburg schoot de tweede helft wel van verder weg met scherp.
Via 13-16 werd de eindstand 16-19.

Een zure nederlaag omdat een zwak begin misschien wel de wedstrijd heeft gekost. We bleven er nu achteraan lopen en telkens als we aanhaakten, scoorden de gasten op het juiste moment tegen.
Publiek bedankt voor de mooie opkomst en de aanmoedigingen.

Volgende week wacht een zeer belangrijke wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest. Een ploeg die net als RWA 1 punt heeft na 3 duels. Winst zou wat lucht geven naar de middenmoot.

Aanvang wedstrijd 19.00 uur aan de Steenwijklaan in Den Haag.