Contract met Klupp verlengd!

Na een aantal goede gesprekken hebben wij afgelopen week het contract met onze kledingsponsor Klupp verlengd tot 2026. Zij zullen al onze wedstrijdkleding blijven verzorgen, waarbij een geheel nieuwe lijn inschietshirts en trainingspakken zal worden geïntroduceerd! Deze lijn is speciaal voor ons ontworpen, waarbij een aantal van onze wensen zijn ingewilligd zoals bijvoorbeeld langere ritsen in de trainingsbroek en zakken met ritsen. In de nieuwe inschietshirts is een deel van ons logo als accent verwerkt.

De nieuwe lijn zal al tijdens de 2e helft van het veldseizoen bij de selectie worden gepresenteerd, en wordt in de loop van volgend seizoen gefaseerd uitgerold in de rest van de vereniging. De systematiek blijft hetzelfde, het pakket wedstrijdkleding wordt centraal ter beschikking gesteld. Daarnaast zal Klupp zal ook als sponsor aan onze vereniging verbonden blijven, waar we uiteraard heel blij mee zijn!

Nieuw is daarnaast dat er een website gelanceerd is waarin we een speciale lijn verenigingsartikelen presenteren, denk aan hoody’s, poloshirts, tassen en regenjassen, allemaal voorzien van ons verenigingslogo. Met de kortingscode RWAKORTING krijgt iedereen 20% korting op het aangeboden assortiment. De site is hier te vinden. Dit assortiment kan worden aangepast, dus mocht je zaken missen dan horen we het graag!

Zoals genoemd is er een nieuwe lijn ontworpen voor de trainingspakken en inschietshirts. Daarnaast is er een damesmodel wedstrijdshirt toegevoegd, en is de stof van de rokjes aangepast. Zo zijn we voorlopig weer klaar voor de toekomst!