Deze week hoefde ik nog niet vroeg mijn bed uit, want ik had gekozen om naar de C1 te gaan kijken.

Op het allerlaatste moment kwam mij echter ter ore dat de wedstrijd van de C1 niet door zou gaan. Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik natuurlijk weten waarom dat zo was. Heel vervelend voor de tegenstander maar zij hadden te maken met verschillende blessures en zagen zo geen kans om een goed team op de been te brengen. Ik dacht gelijk aan Feyenoord. Ook zij hebben heel veel blessures, dus lijkt mij dat de wedstrijd tegen PSV dan ook maar niet door moet gaan. Maar zo werkt het niet in het profvoetbal.

Of de tegenstander van de C1 er gelukkig mee is, betwijfel ik, nu moeten zij dinsdag 14 februari, om zeven ’s-avonds de wedstrijd inhalen. Op een doordeweekse avond spelen is voor beide partijen niet leuk, maar als je daarvoor helemaal, in de avondspits, vanuit Middelburg naar Rhoon moet komen en na het spelen ook nog weer terug moet, dan wordt dat een hele klus. Ik denk dat de meeste spelers(sters) van de uitploeg, woensdag in de klas zitten te slapen.

Kon ik vorige week melding maken van het eerste punt van het vierde, deze week werd er weer een punt bijgeschreven, en van een wel heel bijzondere clubwatcher kregen we ook nog mee dat de laatste minuten in deze wedstrijd buitengemeen spannend waren.

Volgende week weer een uitgebreid relaas van deze supporter.