Beste (ouders van) leden,

 

Dit seizoen zijn we gestart met ‘verenigingswerk’ om taken binnen onze club beter te verdelen. Elk lid (of ouder van een jeugdlid) neemt minimaal 10 uur voor zijn rekening.

Schrijf je alvast in voor het veldseizoen

Het zaalseizoen is inmiddels over de helft. Tijd om ons voor te bereiden op het aankomende veldseizoen en de taken die ons daar te wachten staan. Vanaf nu vind je deze taken in het InzetRooster; de online tool waarmee je je kan inschrijven. Lekker bijtijds, zodat je voldoende tijd hebt om een taak te vinden die in je agenda past.

Goede start

Voor het zaalseizoen zijn al veel leden en ouders fanatiek begonnen met het oppakken van taken. We zagen heel veel nieuwe gezichten achter de bar. Niet alleen fijn voor de barcommissie, maar ook leuk om eens kennis te maken met andere leden en ouders. Nu is het tijd om door te pakken.

Meer taken om uit te kiezen

Nog niet iedereen is van start gegaan, maar vaak met als reden dat bardienst draaien niet hun voorkeur had. We hebben extra taken toegevoegd zodat je meer mogelijkheden hebt om een taak te vinden die bij je past. Maak dus snel een account aan (indien je dit nog niet gedaan hebt) en schrijf je in voor een taak die past bij je talent en interesse.

Taken die je kunt doen zijn:

  • Bardiensten
  • Kantineklusjes voor de minderjarige A- en B-spelers
  • Klusdiensten
  • Groenonderhoud
  • Schoonmaak
  • Overige taken

Beheertaak

Tot slot hebben we nog een speciale taak in de aanbieding. We zoeken een vaste beheerder voor de tool ‘InzetRooster’. Als alles goed gaat, wordt er weinig actie van je verwacht. Commissies zetten zelf hun taken in het rooster. Als beheerder ben je vooral bezig met het ondersteunen van gebruikers en het monitoren van het systeem. Is dit iets voor jou of wil je meer weten, neem dan contact op met Justin Snijder.

Tot slot

Verenigingswerk is verplicht, maar hopelijk vind je het vooral ook leuk. Je levert een bijdrage aan je club, je leert nieuwe dingen én ook nog eens nieuwe mensen kennen. We verwachten dus dat iedereen zich inschrijft voor diensten. Vele handen maken immers licht werk. Alvast bedankt!

[LINK] Account aanmaken InzetRooster

[LINK] Inloggen InzetRooster

[LINK] Lees meer in de Q&A

Staat je vraag niet in de Q&A? Mail naar verenigingswerk@svrwa.nl.