Afgelopen vrijdag waren de Koningsspelen en hebben we vanuit RWA op 2 scholen korfbalclinics mogen verzorgen. We hebben hierdoor heel veel kinderen kunnen laten kennismaken met de korfbalsport.
Bij de Koningsspelen van de Don Bosco op het terrein van sv Poortugaal  hebben Sanne Jerry, Rogier en Leonie een leuke clinic verzorgd. Bij Tempo waren Annick, Niek en Eline aanwezig om de korfbalclinic voor de Grote Reis uit Portland te verzorgen.
Hiernaast  heeft Ilse als buurtsportcoach samen met haar collega ook een korfbalclinic bij het Lichtpunt in Portland gegeven.
We hebben hierdoor veel enthousiaste kinderen kunnen laten meedoen aan onze clinics en gezien dat iedereen leuk meedeed.
Vanuit de ledenwerf hopen wij natuurlijk dat we hierdoor weer kinderen enthousiast hebben kunnen maken voor de korfbalsport en onze vereniging RWA. Iedereen is welkom om tijdens onze trainingen verder kennis te maken met de korfbal.
De Ledenwerfcommissie wil Sanne, Rogier, Jerry, Leonie, Annick en Niek bedanken voor het geven van de clinics. Heel fijn dat zij hiermee RWA zo goed hebben vertegenwoordigd. Speciale dank is er ook voor Paula (moeder van Josje uit de D3) en Ilse ( en haar collega) als buurtsportcoach die voor het vervoer van de palen hebben gezorgd.
Zonder hen hadden we dit niet kunnen doen!
De Ledenwerfcommissie