Beste mensen,
Na meer dan 10 jaar met heel veel plezier het wedstrijdsecretariaat te hebben gedaan, heb ik besloten na dit seizoen ermee te stoppen.
Graag wil ik jullie allen bedanken.
– Als allereerste Akke met wie ik dit altijd heb gedaan, mijn steun en toeverlaat op dit gebied, waar ik altijd op kon bouwen. Top om met jou samengewerkt te mogen hebben, Akke.
– Marco en Marja, die ook een deel van het wedstrijdsecretariaat zijn en er altijd zorg voor dragen voor het verplaatsen/accorderen van de wedstrijden en de nieuwe kinderen in het systeem zetten.
 – De TC  die altijd ervoor probeerde te zorgen dat de wedstrijden goed op elkaar aansloten, zodat er bij elkaar ingevallen kon worden. Maar ook voor het samenstellen van de teams.
– Tieneke en Joyce voor het regelen van de oefenwedstrijden.
– Het bestuur voor het besturen van RWA, zodat alles altijd op rolletjes.
– Alle coaches van nu én van de afgelopen jaren.  Heel fijn zoals jullie allemaal mee dachten om een team compleet te krijgen.
– De scheidsrechterscommissievoor het steeds weer regelen voor een scheidsrechter, wanneer ik weer een wedstrijd had verplaatst. Dit geldt ook voor de barcommissie die soms hiervoor extra barbezetting moest regelen.
– Uiteraard alle spelers.   Dank jullie wel voor jullie inzet en voor het altijd in willen vallen bij andere teams. Dit is altijd zo super, hierdoor kunnen een hoop wedstrijden toch nog altijd doorgaan.
-En natuurlijk ook veel dank aan alle ouders van de spelers voor de toestemming die jullie altijd gaven om in te mogen vallen én voor het rijden naar de uitwedstrijden. Top!
Iedereen nogmaals dank, een mooie zomer toegewenst en tot ziens bij RWA!!!
Groetjes,
Jolanda Gorter
Ps. De vacature moet nog opgevuld worden.  Dus lijkt het je leuk om het wedstrijdsecretariaat samen met Akke te gaan doen, en dat is het, neem dan contact op met de TC.