Trainers bedankt!

Afgelopen week hebben alle trainers namens de TC een bedankje gehad! Namens ons nogmaals bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen!

Volgend Seizoen

De Technische Commissie is de afgelopen periode bezig geweest met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de teamindelingen. Dit start met het in kaart brengen van het aantal kinderen per leeftijdscategorie. Dat bepaalt hoeveel teams we in een leeftijdscategorie kunnen maken. De volgende stap is dat we de kinderen indelen in een team. Het doel hierbij is dat iedereen met plezier kan korfballen, maar wel dat de teams en iedereen als speler zich kan ontwikkelen. Om deze reden is er soms gekozen om spelers een jaar langer in een bepaalde leeftijdsgroep te houden of juist eerder door te schuiven.

De teams staan vast, hierbij is bij het indelen van de spelers rekening gehouden met de input van de trainersgroep. Ook wordt er gekeken naar het totaalplaatje, hoe zorgen we dat iedere speler zich kan ontwikkelen in het team en hoe gaat het er de komende jaren uitzien voor de spelers, de teams en de club!

Mocht je nog vragen hebt n.a.v. de opstellingen, dan is er de mogelijkheid om deze in de week van 26 juni te plannen. Meld je voor een gesprek aan via de mail (tc@svrwa.nl). Je ontvangt van ons een mail met dag en tijdstip voor het gesprek. Geef in de mail aan waar je vraag over gaat, dan kunnen wij ons voorbereiden.

De opstellingen zijn verzonden via de mail. Staat je naam er niet tussen en had je dit wel verwacht, neem dan contact op met de TC via tc@svrwa.nl.

Voor de senioren geldt dat er nog gesprekken plaats vinden. De opstellingen van de seniorenteams worden later gepubliceerd.

Namens de TC wensen we alle spelers een heerlijke vakantie, en een leuk en sportief nieuw seizoen toe.