Nadat we afgelopen seizoen helaas afscheid hebben moeten nemen van een aantal selectie spelers, kunnen wij nu de eerste versterkingen melden!

Joshua Oosterlaken en Daniëlle Koorneef komen volgend seizoen de selectie van RWA versterken.
Joshua is een oude bekende van de vereniging, hij heeft hier altijd in de jeugd gespeeld en komt, na een paar seizoenen bij Erasmus gespeeld te hebben, weer terug naar RWA. Daniëlle heeft in het verleden bij Weidevogels gespeeld en heeft net als Joshua een aantal seizoenen bij Erasmus gespeeld. Daniëlle heeft er nu voor gekozen om ook bij RWA te gaan korfballen.

De TC van RWA is blij dat Joshua en Daniëlle de keuzehebben gemaakt om bij RWA te komen spelen. Met Joshua en Daniëlle bouwen we verder aan een sterke selectie waarbij ons eerste zowel in de zaal als op het veld in Overgangsklasse uitkomt en het 2e in de eerste klasse gaat spelen.

Uiteraard staan wij altijd open voor versterkingen, dus denk jij een aanvulling te zijn voor de selectie neem dan zeker contact op!

Nog meer leuk nieuws, want een van de gestopte speelsters, Marit Nieuwland, is bereid om de rol van verzorgster op zich te gaan nemen. Marit gaat volgend jaar de opleiding Sportmasseur volgen en zal dan klaar gestoomd gaan worden tot verzorgster van in ieder geval de selectie. Wij zijn hier uiteraard heel erg blij mee en wensen Marit veel succes met de opleiding.

Tot slot zijn wij nog steeds actief op zoek naar een teambegeleider voor de selectie. Ben jij bereid om onze selectie te ondersteunen tijdens de wedstrijden, kan je niet iedere zaterdag maar wil je wel iets betekenen neem ook dan zeker contact met ons op!