Met het nieuwe seizoen op het punt van beginnen, is de Supportersvereniging van RWA – de SupVer – druk bezig met het organiseren en regelen van diverse activiteiten die gedurende het jaar zullen plaatsvinden. Momenteel bestaat de SupVer uit 8 enthousiaste leden die hard werken om verschillende activiteiten voor zowel jong als oud te organiseren.

We kijken met plezier terug op het afgelopen seizoen. We zijn met de allerkleinsten naar een grote speelhal geweest, de Sint heeft een bezoek gebracht aan ons clubhuis, we hebben activiteiten rondom de wedstrijden van ons eerste team georganiseerd, er heeft een bierproeverij plaatsgevonden en we hebben verschillende feesten gehouden. We kijken vol tevredenheid terug op het afgelopen seizoen.

Dit seizoen zullen enkele dingen veranderen. Een belangrijke verandering is dat we met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe voorzitter hebben. Luuk zal het voorzitterschap overdragen aan  Tristan. Hieronder zal hij zichzelf even voorstellen:

‘Ik ben Tristan Giberius, 23 jaar oud en speel sinds mijn 5e bij RWA. De laatste 2 seizoenen ben ik algemeen reserve i.v.m. met mijn baan, waarvoor ik continudiensten draai. Ik ben nu 2 jaar penningmeester geweest bij de SupVer en nu vanaf dit seizoen dus voorzitter, waar ik heel veel zin in heb.’

Voor vragen met betrekking tot activiteiten of andere zaken die verband houden met de SupVer, kun je voortaan dus bij Tristan terecht.

Wat betreft de planning van activiteiten, zal er zo snel mogelijk duidelijkheid komen. In ieder geval kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen. Tot snel!

Groetjes,

De SupVer