Hoi, RWA-ers,

Zoals jullie allemaal weten is het wedstrijdsecretariaat dit jaar in handen van Akke (de oude rot), Jolanda, de jonge hond en Fennie de alleskunner. Natuurlijk is Akke niet oud, Jolanda al een beetje minder jong en Fennie kan echt niet alles.

Afschrijven van de wedstrijden, wat we zo min mogelijk doen, gaat allemaal via de apps, telefoon, en e-mails. Afschrijven voor de training gaat bij de trainer. Niks aan eigenlijk,………………..

Maar wanneer schrijf je nu eigenlijk af:

1. Natuurlijk als je ziek bent, beterschap;
2. Natuurlijk als je geblesseerd bent, spoedig herstel;

En dan nog bij trouwerijen, verjaardagsfeestjes, bezoek aan familie, huiswerk, geen zin, ver weg spelen,  en zo kunnen we er nog wel een paar opnoemen.

De eerste twee redenen zijn legitiem, maar over de andere reden kunnen we discussiëren. Dat gaan we natuurlijk niet doen, maar soms kan er best wel wat geschoven worden met redenen om af te schrijven.

Bedenk dat je je ploeg in de steek laat en dat er andere dubbel moeten spelen, Zullen we dit jaar eens kijken welke ploeg het minste afschrijvingen heeft en daar een leuk dingetje tegenover stellen.

Geldt dat voor alle ploegen, nee we zijn niet helemaal gek, alleen voor de A tot en met de F.

p.s. als het echt niet anders kan, zou je ons enorm helpen als je bij je afschrijving vermeld in welk team je speelt. En altijd ruim op tijd…

Tot zaterdag.