Nog even en dan gaat het weer los. Afgelopen zaterdag waren er heel wat oefenwedstrijden en dat is nodig om weer aan elkaar te wennen.

Ook de nieuwe schoenen moeten nog even worden ingelopen en daar is een oefenwedstrijdje uitermate geschikt voor.

Ik zag heel veel nieuwe trainers en coaches, makkelijk te herkennen in hun gesponsorde coachjas. Dat IF Solutions doet het goed op  de zwarte achtergrond. De teams staan vast. Op het eerste, tweede en de B1/B2 na. Voor de B-spelers stond er een pittige training op het programma en zij mogen dinsdag alles uit de kast halen om hun verkiezing in de B1 waar te maken.

Alle uitslagen zijn nog niet tot mij gekomen, maar 1 uitslag was wel opmerkelijk, de d1 speelde in haar nieuwe opstelling de sterren van de hemel. De score liep op en het eindsignaal kwam bij een uitslag van 13-2.

Leuk dat alle ouders naar de wedstrijden zijn komen kijken, en natuurlijk waren de grootouders ook present.

Ik zag dat de scheidsrechter na de wedstrijd niet te beroerd was om te helpen de palen uit de grond te krijgen, dat blijkt elke keer weer een hele klus te zijn.

Volgende week, zaterdag spelen er een heleboel ploegen een toernooi bij naar ik meen Albatros. Ik hoorde op de valreep van de wedstrijdsecretaresse dat er heel veel ingevallen moet worden. Succes invallers, en hulde om na je eigen wedstrijd nog een keertje alles te geven voor RWA.