Vorige week las ik een bericht van het wedstrijdsecretariaat, waarin een beloning wordt uitgereikt aan het team wat aan het einde van het seizoen de minste afschrijvingen heeft.

Er zijn wat teams die aan een inhaalslag moeten beginnen, of zouden de oefenwedstrijden nog niet meetellen. Helaas was er deze week al een team wat zijn (haar) wedstrijd niet kon spelen vanwege te weinig teamleden. Laat dit een waarschuwing zijn. Motiveer elkaar en dan komt het vast wel goed.

De B1 had op een gelijkwaardige tegenstander gehoopt, maar doordat de tegenpartij het niet helemaal begrepen had kwamen zij met een hoofdklasseteam. Maar de B1 stond haar mannetje en natuurlijk ook haar vrouwtje. Pas na de rust kon de tegenpartij het verschil maken.

Ook de B2 kwam in het veld, in het begin leek de wedstrijd aardig in evenwicht te zijn, maar nadat de B2 haar schroom had overwonnen, ging het steeds beter spelen. Ik heb leuke aanvallen gezien en prachtige doelpunten. Er was heel wat publiek op deze wedstrijd afgekomen, of zij ook de rest van de wedstrijden heeft bekeken weet ik niet, ik moest helaas naar huis maar heb nog wel meegekregen dat de A2, met een inval coach, in elk geval gescoord heeft. Ook dit team mag nog wel wat aan de communicatie doen, zodat iedereen op tijd aanwezig is en niet op het laatste moment.

Maar het allerleukste van deze zaterdag kwam toch van een heel lief meisje. Ze heeft uitgelegd hoe je moet vangen en ook hoe je moet gooien als je met spelertjes speelt die het nog niet zo goed kunnen. Dan moet je niet te hard gooien en ook niet te hoog. En een toernooi spelen is leuk, maar soms wordt je ook wel een beetje moe.

Maandag is het weer tijd voor de bewegingsgroep die almaar groter en groter wordt. Als het zo doorgaat moet er een ledenstop worden ingevoerd. Verder hoop ik dat ook de G-spelers deze week weer present zijn, want tot nu toe mis ik ze wel.