Alle begin is moeilijk. Jarenlang hebben we kunnen vertrouwen op het programma van Antilopen. Een gedreven meneer van de korfbalvereniging Antilopen heeft 25 jaar lang gezorgd dat heel veel korfbalvereniging het door hem ontwikkelde wedstrijdprogramma konden inzien en gebruiken.

Ook op de site van RWA was dit een hit. Wekelijks kon je kijken waar, wanneer, en wie er in de teams stonden. Ook de invallers werden met een groen kleurtje uitgelicht en als je had afgeschreven verscheen je naam in het rood. Helaas stopte de antilopenmeneer ermee en zijn we nu aangewezen op sportlink.

Wij hebben al van veel rwa-ers (ook ouders en andere belangstellende) gehoord dat zij deze ‘’antilopensite” erg missen.

De module die sportlink aanbiedt is nog niet RWA proef, dus voorlopig doen we het nog met de hand en met veel appjes.

Ook het invullen van de wedstrijdformulieren geeft nogal wat strubbelingen, ouders die coach zijn staan niet in het bestand van het KNKV en kunnen zo niet bij het wedstrijdformulier en ook de teams met dubbele coaches ervaren wat hiaten in het invoeren van standen en spelers. Gelukkig is alles met behulp van vele appjes en mailtjes toch enigszins in orde gekomen.

Alle teams zijn compleet en op tijd bij haar wedstrijden gekomen. Er zijn leuke wedstrijden gespeeld met verassende uitslagen.

Als je naar de site van RWA gaat en daar het kopje competitie aanklikt kan je uitslagen, standen en het programma bekijken,

Helaas waren er deze week ook weer heel wat afschrijvingen waarvan er zelfs 1 in de spam terecht kwam. De spam zullen we dus ook in de gaten houden.

Tot volgende, week de Jaf.