Inschietshirts

Zoals vorig jaar al aangekondigd gaan we in de loop van dit seizoen de nieuwe RWA-kledinglijn introduceren! Wellicht hebben jullie het al gezien, de selectie heeft al de beschikking over het nieuwe inschietshirt. Komende week gaan we dat ook verder uitrollen in de rest van de verenging. Tegen inlevering van het oude zwarte inschietshirt (of tegen betaling van € 25,00 als het oude shirt zoek is) ontvang je een gloednieuw exemplaar. Om dat ordelijk te laten verlopen is er een rooster gemaakt:

Dit gebeurt in het clubgebouw van RWA, het verzoek is om het oude inschietshirt gewassen in te leveren.

 

Wasvoorschrift

Deze uitrol is ook een mooi moment om nog even aandacht te vragen voor het wasvoorschrift van de RWA kleding. We zien helaas nog wel eens verwassen kledingstukken rondlopen of ingeleverd worden. De (weliswaar) donkere inschietshirts geven niet af, en mogen niet met de reguliere donkere was worden gewassen, want daardoor verkleuren de witte delen van het shirt. Hetzelfde geldt voor de wedstrijdshirts, deze mogen niet bij de gekleurde was (kan eventueel wel bij de witte was op lage temperatuur), ook hier verkleuren dan de witte vlakken. Het verdient aanbeveling om deze sportkleding apart te wassen, eventueel met andere niet afgevende (sport)kleding, waarbij de volgende regels moeten worden aangehouden:

Altijd binnenstebuiten wassen
Maximale temperatuur 30/40 graden
Niet in de droger drogen, maar uithangen
Niet nat opvouwen

Wij vragen iedereen zich aan deze voorschriften te houden, zodat we er lang plezier van hebben!

 

Webshop

Vorig jaar hebben we samen met onze kledingsponsor Klupp een mooie website gelanceerd waar RWA items die niet in het kledingpakket zitten kunnen worden aangeschaft. Denk aan regenkleding, hoody’s, polo’s en jasjes, maar ook tassen zijn daar verkrijgbaar. Alles met RWA logo! Gebruik de code RWAKORTING voor 20% korting op de getoonde prijzen. Wellicht leuk voor de komende feestdagen! De webshop vind je hier: RWA | Klupp Sportswear