Het is de hele week een gepuzzel om alle teams compleet te krijgen. Vooral het vijfde, de A1 en de lagere D- en E-teams zorgen voor veel hoofdbrekens. Het is een heel gedoe, maar als alles dan toch met kunst en vliegwerk is gelukt geeft ons dat veel voldoening.

Er zijn altijd kinderen (en ouders) waar nooit tevergeefs een beroep op wordt gedaan. Soms worden kinderen letterlijk bij het ene veld weggeplukt om op een ander veld reserve te staan. Hulde aan de kinderen de ouders en vervoerders.

Soms is er helaas geen oplossing voor handen en moeten we overgaan tot het verzetten van wedstrijden, dat is niet leuk, maar nood breekt wet.

Ook tegenstanders kampen met soortgelijke problemen en komen er op het laatste moment achter dat de tunnel dicht is of dat er meer zieke kinderen zijn dan gedacht. Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd van de C1 gecanceld. Gelukkig konden wij de spelers, scheidsrechter, bardienst en coaches nog op tijd bereiken. Helaas konden wij niet alle supporters afzeggen, maar gelukkig had de C1 besloten om dan maar te gaan trainen, de supporters hebben vast genoten van de ingelaste training. Wanneer deze wedstrijd zal wordeningehaald is nog niet bekend, maar supporters houdt de nieuwsbrief en de sociale media maar in de gaten.

Dit was het weer voor deze week.

JAF