Afgelopen dinsdag was het zo druk op het RWA-veld dat ik mijn auto in de wijk moest parkeren. Klein eindje lopen kan geen kwaad, en op de fiets kom je ook waar je wezen moet. Veel kinderen (en ouders) doen dat ook, zelfs bij de fietsenstalling was er bijna geen plekje meer vrij.

Fijn dat er zoveel ouders naar de verrichtingen van hun kinderen komen kijken en tussen de bedrijven door helpen sjouwen met palen en voetstukken. De korven worden voor rekening van de spelers genomen en binnen de kortste tijd staat alles klaar voor een pittige training.

Dat die trainingen extra pittig zijn komt ook door het warme weer. Zag ik enkele weken geleden nog alle coaches en trainers in hun gesponsorde jas rondlopen, nu vierde het T-shirt hoogtij. Is het misschien mogelijk dat alle coaches (en trainers) ook een mooi gesponsord shirt kunnen bemachtigen. Straks in de zaal zal ook niet iedereen zijn jas aan hebben. Een mooi rood T-shirt met de naam van de sponsor erop lijkt mij best vet. Of misschien kunnen ze zelf iets regelen via de webshop van onze kledingsponsor.

Over kleding gesproken, er zijn zoveel nieuwe tenues nodig dat de goede maten bijna niet zijn aan te slepen. Ook alle betrokken spelers in gesponsorde shirts hijsen valt nog niet mee. Er wordt hard aan gewerkt, maar een beetje hulp en geduld is welkom.

Woensdagavond 20 september speelt de A1 een bekerwedstrijd tegen OZC/Thor combinatie op het veld aan de Ellemare, de aanvang is 19.30.

Als we het dan toch over bekerwedstrijden hebben dan maar gelijk melden dat de B1 van RWA dinsdag 26 september op ons eigen veld speelt tegen de B1 van Vitesse. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Supporters zijn meer dan welkom.

Natuurlijk komen de supporters zaterdag 23 september alle teams aanmoedigen, maar vooral ons eerste. Steun voor een goed resultaat is voor hen onontbeerlijk.